Andre

STOR MODERNE HUS – ANDRE Andre er et stor moderne hus på to plan. Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Stor separat dobbelgarasje og stor terrasse utenfor spiserom. Stue, […]

STOR MODERNE HUS – ANDRE

Andre er et stor moderne hus på to plan. Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Stor separat dobbelgarasje og stor terrasse utenfor spiserom. Stue, stort kjøkken-spiserom, kontor, ett bad og vaskerom i hovedetasje. Fire soverom og to bad i andre etasje. Foreldresoverommet har direkte adgang til badet og walk-in-closet. De andre tre soverommene har direkte adgang til balkong. Andre er et egenartet hus med funksjonelle løsninger!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-5 soverom
25.4 m
9.6 m
295 m²
286 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER