Patty

PATTY ER ET DRØMMEHUS FRA VARE PARTNERE PATTY er et drømmehus fra våre partnere MAK Group Et drømmehus for de som ønsker seg en smart og moderne familiebolig. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig […]

PATTY ER ET DRØMMEHUS FRA VARE PARTNERE

PATTY er et drømmehus fra våre partnere MAK Group

Et drømmehus for de som ønsker seg en smart og moderne familiebolig. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus. Patty er en toetasjes funkisbolig med flatt tak, rette linjer, moderne fasadeløsninger og store vindusflater. Boligen har en stor åpen stue-kjøkkenløsning, tre soverom, walk-in-closet og to bad. Garasjen er integrert i huset, slik at du kan nå bilen din uten å forlate hjemmet. Stor terrasse utenfor stuen hvor du kan nyte solrike dager og varme sommerkvelder.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
3 soverom
19.0 m
9.0 m
154 m²
199 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER