Kypra

Våre partnere MAK Group presenterer murhus funkis – Kypra! Kypra er et funkis murhus for flate tomter med integrert garasje og stor terrasse. Huset har åpen stue-kjøkkenløsning, bod, kan ha ekstra barnesoverom/kontor og hovedsoverom med walk-in garderobe i inngang og eget bad. Tre soverom og ett bad med stor balkong i andre etasje. Husets planløsning […]

Våre partnere MAK Group presenterer murhus funkis – Kypra!

Kypra er et funkis murhus for flate tomter med integrert garasje og stor terrasse. Huset har åpen stue-kjøkkenløsning, bod, kan ha ekstra barnesoverom/kontor og hovedsoverom med walk-in garderobe i inngang og eget bad. Tre soverom og ett bad med stor balkong i andre etasje. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Kompakt og moderne murhus med store glassflater fra Mak group!

 
 

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-soverom
17.1 m
9.0 m
129 m²
189 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER