Moderne og stor enebolig med utleiedel – EVA EVA er en moderne og stor enebolig med utleiedel på skrå tomt. Separat garasje og stor terrasse. Fasaden består av liggende panel og store åpne vinduer som gir flott utsyn. Legg merke til det overbygde inngangspartiet med adkomst mellom garasje og bolig.  Du får også en stor […]

Moderne og stor enebolig med utleiedel – EVA

EVA er en moderne og stor enebolig med utleiedel på skrå tomt. Separat garasje og stor terrasse. Fasaden består av liggende panel og store åpne vinduer som gir flott utsyn. Legg merke til det overbygde inngangspartiet med adkomst mellom garasje og bolig.  Du får også en stor bod der du har alle muligheter til å ha orden på sportsutstyr og hageredskaper. Boligen har godt med lysinnslipp som gir lyse, luftige arealer i stue, kjøkken og trapperom. Stor åpen stue-kjøkkenløsning og fire soverom tilfredsstiller storfamilies behov. Er du opptatt av detaljer er dette huset for deg! Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus.

 

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-sov + 1-utleie
17.8 m
15.8 m
300 m²
462 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER