Floyd

MODERNE FERDIGHUS – FLOYD my-hus.no presenterer moderne moderne ferdighus – FLOYD! Floyd er et to-etasjes moderne ferdighus med eksklusive fasadeløsninger. Huset er en innholdsrik familiebolig med kontor og tre soverom. Stor stue, kjøkken og kontor i underetasjen. Oppholdsrommene på hovedplanet har store vindusflater og en stor skyvedør til terrasse. Tre soverom og ett bad i andre […]

MODERNE FERDIGHUS – FLOYD

my-hus.no presenterer moderne moderne ferdighus – FLOYD!

Floyd er et to-etasjes moderne ferdighus med eksklusive fasadeløsninger. Huset er en innholdsrik familiebolig med kontor og tre soverom. Stor stue, kjøkken og kontor i underetasjen. Oppholdsrommene på hovedplanet har store vindusflater og en stor skyvedør til terrasse. Tre soverom og ett bad i andre etasje. Foreldresoverommet har direkte adgang til badet og walk-in-closet, samt direkte adgang til balkong. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
3-4 soverom
12.8 m
9.5 m
148 m²
201 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER