Synne

Våre partnere MAK Group presenterer funkishus med integrert garasje – Synne! Synne er et funkishus med integret garasje og to etasjer. Denne boligen kan lett tilpasses flate tomter. Det er et moderne hus med spennende og spreke løsninger med rett kant svart kledning og mur garasje. Husets hovedetasje har en åpen planløsning med store vinduspartier […]

Våre partnere MAK Group presenterer funkishus med integrert garasje – Synne!

Synne er et funkishus med integret garasje og to etasjer. Denne boligen kan lett tilpasses flate tomter. Det er et moderne hus med spennende og spreke løsninger med rett kant svart kledning og mur garasje. Husets hovedetasje har en åpen planløsning med store vinduspartier som fyller rommet med naturlig lys.

Åpen stue-kjøkkenløsning og stort spiserom med panoramavinduer i hovedetasjen. Tre store soverom med walk-in garderobe og ett bad i andre etasje. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Også kan bygged med stor balkong over garasje.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
13.7 m
16.1 m
160 m²
186 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER