Mora

Funkishus med flatt tak – MORA Mora er et funkishus med flatt tak og passer for de som ønsker seg en smart og moderne familiebolig. Huset er preget av rene linjer og funksjonelle løsninger. Stor balkong og terrase. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus. Huset kan […]

Funkishus med flatt tak – MORA

Mora er et funkishus med flatt tak og passer for de som ønsker seg en smart og moderne familiebolig. Huset er preget av rene linjer og funksjonelle løsninger. Stor balkong og terrase. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus. Huset kan leveres i to typer kledning – tre elller slut puss.

Stue, stort kjøkken/spiserom, kontor, bad og vaskerom i hovedetasje. Fire soverom og to bad i andre etasje. Stor master soverom med eget bad og walk-in-closet. Stor terrasse utenfor spiserommet hvor du kan nyte solrike dager og varme sommerkvelder. Mora er et egenartet hus med funksjonelle løsninger.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
19.5 m
5.6 m
154 m²
218 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER