Sotra

Våre partnere MAK Group presenterer funkishus med car port – Sotra! Sotra er et lekkert funkishus med car-port og to etasjer, flott fasadeløsninger og små hage areal. På inngangsplanet er det car-port med boder, vaskerom bad, åpen stue-kjøkkenløsning og stort spiserom. Tre soverom og to baderom i andre etasje. Hovedsoverom har privat bad og stor garderobeløsning. […]

Våre partnere MAK Group presenterer funkishus med car port – Sotra!

Sotra er et lekkert funkishus med car-port og to etasjer, flott fasadeløsninger og små hage areal. På inngangsplanet er det car-port med boder, vaskerom bad, åpen stue-kjøkkenløsning og stort spiserom. Tre soverom og to baderom i andre etasje. Hovedsoverom har privat bad og stor garderobeløsning. Sotra er en estetisk og moderne funkis familiebolig med store vinduer som gir mye lys og utsikt. Kan tilplasses med double car-port.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
3 soverom
14.7 m
12.7 m
189 m²
200 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER