FUNKIS – ROMA Funkis – Roma er et Funkishus designet i samsvar med innovative designløsninger. På grunn av sin skarpe og proporsjonale arkitektur passer huset i et tettbebygd bystrøk. Store panoramavinduer og en romslig stue-kjøkkenløsning. Her kan du nyte solrike dager og varme sommerkvelder. Tre soverom med separat baderom i andre etasje. Direkte adgang til […]

FUNKIS – ROMA

Funkis – Roma er et Funkishus designet i samsvar med innovative designløsninger. På grunn av sin skarpe og proporsjonale arkitektur passer huset i et tettbebygd bystrøk. Store panoramavinduer og en romslig stue-kjøkkenløsning. Her kan du nyte solrike dager og varme sommerkvelder. Tre soverom med separat baderom i andre etasje. Direkte adgang til balkong fra master soverom. Flott hus!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
25 m
8.7 m
145 m²
196 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER