Elia

FERDIG MODERNE HUS – ELIA Elia er et ferdig moderne hus med stor balkong. Huset Elia er forseggjort på alle områder med en sirlig planlagt planløsning. Husets spennende arkitektur – med et gedigent felles oppholdsrom i midten – gir deg et hjem med hjertet i midten. Stor åpen stue-kjøkkenløsning med hvelvet tak og stort soverom […]

FERDIG MODERNE HUS – ELIA

Elia er et ferdig moderne hus med stor balkong. Huset Elia er forseggjort på alle områder med en sirlig planlagt planløsning. Husets spennende arkitektur – med et gedigent felles oppholdsrom i midten – gir deg et hjem med hjertet i midten. Stor åpen stue-kjøkkenløsning med hvelvet tak og stort soverom med direkte adgang til terrasse i første etasje. Tre soverom, ett baderom og adgang til balkong i andre etasje. Det kan tilplasses for fire soverom i andre etasje dersom det er ønskelig. Dette er en innbydende enebolig som passer storfamilier med 3-4 barn. Flott byhus!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
13.5 m
11.3 m
160 m²
212 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER