Palermo

FERDIG FUNKISHUS – PALERMO Våre partnere MAK Group presenterer ferdig funkishus – PALERMO! Nyhet! Palermo er en luksuriøs enebolig med store vinduer og integrert garasje. En fin terrasse kan bli et perfekt sted for familiesammenkomster på solrike sommerdager. På grunn av sin skarpe og proporsjonale arkitektur passer huset i et tettbebygd bystrøk. Og hvem vet, kanskje det […]

FERDIG FUNKISHUS – PALERMO

Våre partnere MAK Group presenterer ferdig funkishus – PALERMO!

Nyhet! Palermo er en luksuriøs enebolig med store vinduer og integrert garasje. En fin terrasse kan bli et perfekt sted for familiesammenkomster på solrike sommerdager. På grunn av sin skarpe og proporsjonale arkitektur passer huset i et tettbebygd bystrøk. Og hvem vet, kanskje det kan bli det fineste huset i hele bystrøket?
Boligen er primært tilpasset flat tomt, men kan tilpasses alle behov. Stor åpen stue-kjøkkenløsning i første etasje. Fire store soverom med panoramavinduer og to baderom i andre etasje. Master soverommet har eget baderom og walk-in-closet.
Palermo er designet i samsvar med innovative designløsninger som skaper en utmerket kvalitet og verdi. Det er greit ferdig funkishus!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
25.0 m
8.7 m
145 m²
196 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER