Begrepet funkishus har eksistert i mange år og kom for alvor til Norge på 30-tallet. Funkishus - er et utspring fra funksjonalismen

Bygge funkishus – moderne design!

Drømmen om funkishus, moderne arkitektur og løsninger? Vi ønsker vel alle et hus som tar hensyn til hele familiens behov og som er skreddersydd. I tillegg ønsker du deg kanskje et hus som er litt annerledes enn de klassiske boligene med skråtak, fire vegger og stakittgjerde? Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en prat med oss og se på vårt utvalg av funkishus.

funkishus
MODERNE FUNKISHUS FRA VÅRT HUSKATALOG

Hva er egentlig et funkishus?

Stilen hadde blant annet store flater, flatt tak (gjerne med terrasse), store glassvinduer, lyse farger,  rette linjer og et “skjelett” av stålarmert betong. Det inneholdt mange av de samme aspektene vi ser på dagens funkishus. I dag har kanskje grensene for å kalle et hus for et funkishus glidd noe ut og det stilles nok ikke de samme strenge kravene lenger, men funksjonaliteten og særpreget i et funkishus, er fortsatt intakt.

Patty funkishus for de som ønsker seg en smart og moderne familiebolig. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for unge og mer erfarne huseiere. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge. Patty er en toetasjes funkisbolig med flatt tak, rette linjer, moderne fasadeløsninger og store vindusflater. Boligen har en stor åpen stue-kjøkkenløsning, tre soverom, walk-in-closet og to bad. Garasjen er integrert i huset, slik at du kan nå bilen din uten å forlate hjemmet. Stor terrasse utenfor stuen hvor du kan nyte solrike dager og varme sommerkvelder.Finn flerre funkishus modeler her!

funkishus patty
PATTY ER ET DRØMMEHUS FRA VARE PARTNERE MAK ARKITEKTER

Funkishus med utleiedel?

funkishus med utleiedel
VILLY ER ET FUNKISHUS  MED UTLEIEDEL FRA MY HUS ARKITEKTER. FINN PRISER PÅ FERDIGHUS HER

Villy er et funkishus med store balkonger og terrasse. Kan tilpasses på skrå og flat tomt. Det er en stor utleie-del med separat inngang. Moderne fasadeløsninger gjør huset fantastisk. Du finner huset her.

Hvordan kan my-hus.no hjelpe deg?

Vi er en anbudsplattform og boligbygger med lang erfaring med bygging av moderne hus.

Er du fortsatt på drømmestadiet og ønsker en sparringspartner, hjelper vi deg mer enn gjerne i gang.

Kontakt oss gjerne for en prat rundt ditt prosjekt  eller la deg inspirere av vår netthuskatalog.