Vi er en innovativ arkitektbedrift som fokuserer på skreddersydde løsninger for våre kunder. Med vår sterke lidenskap for design og et høyt kvalitetsnivå, har vi opparbeidet oss et solid omdømme for å levere arkitektoniske prosjekter av ypperste standard. 

        Vårt team består av dyktige og erfarne arkitekter og designere, som er kjent for sin evne til å gjøre visjoner til virkelighet. Vi samarbeider tett med våre kunder, lytter nøye til deres behov, og skaper unike og funksjonelle rom som både inspirerer og beriker livene til de som bruker dem. 

        Vår dedikasjon til eksepsjonell service og vår evne til å overgå kundenes forventninger har ført til anerkjennelse og suksess for oss. Vi verdsetter sterke samarbeidsforhold og setter stor pris på den tilliten våre kunder har vist oss ved å velge oss som deres arkitekter. 

       Du er velkommen til å kontakte oss for å diskutere dine prosjekter, uansett størrelse eller kompleksitet. Vi ser frem til å være med på å realisere din visjon og skape inspirerende arkitektur som begeistrer. 

Darius

Jeg er utdannet ingeniør fra Litauen med stor erfaring i byggebransjen, hvorav 15 år er fra prosjekter i Norge. Min spesialisering omfatter byggesøknader og dokumentasjon for alt fra nybygg til tilbygg og påbygg.

I min rolle hos my-hus.no fokuserer jeg på å veilede kunder gjennom byråkratiske prosesser og sikre vellykket gjennomføring av prosjekter i samsvar med norske byggeforskrifter.

Ta gjerne kontakt for å diskutere hvordan jeg kan bidra til å realisere dine byggeplaner på en effektiv og profesjonell måte.

 

Darius Vasiliauskas

 Byggsak og byggrådgiver

 post@my-hus.no

 477 29 656

Darius

 Darius Vasiliauskas

 Byggsak og byggrådgiver

 post@my-hus.no

 477 29 656

Darius

 Darius Vasiliauskas

 Byggsak og byggrådgiver

 post@my-hus.no

 477 29 656

Jeg er en erfaren arkitekt med solid utdannelse innen byplanlegging og arkitektur fra Sivilingeniørstudiet. Med over 10 års bransjeerfaring har jeg ikke bare designet individuelle boligprosjekter, men har også vært en nøkkelbidragsyter til gjennomføringen av over 100 vellykkede boligprosjekter i Norge og Europa.
 
Min spesielle lidenskap ligger i bruk av krysslimt tre (CLT) og lignende innovative teknologier innen boligbygging. Jeg har grundig kunnskap og ekspertise på dette området etter å ha forfulgt denne interessen gjennom hele min karriere.
 
I tillegg til min profesjonelle praksis er jeg en lidenskapelig reisende, stadig ivrig etter å utforske og studere arkitekturen til forskjellige kulturer og samfunn. Disse erfaringene inspirerer meg til å skape unike, funksjonelle og kulturelt følsomme design i mitt arbeid.
 
Jeg ser frem til å fortsette å bidra til spennende og bærekraftige boligprosjekter, samtidig som jeg utforsker nye arkitektoniske horisonter både nasjonalt og internasjonalt.

 

 Andrius Petnycia

 Arkitekt og Sivilingeniør

 Info@my-hus.no

 465 947 29

Andrius

 Andrius Petnycia

 Arkitekt og Sivilingeniør

 Info@my-hus.no

 465 947 29

Andrius

 Andrius Petnycia

 Arkitekt og Sivilingeniør

 Info@my-hus.no

 465 947 29

Andrius