OCEAN VILLA

my-hus.no presenterer funkisinspirerte hus – Ocean Villa! Ocean Villa er en spennende og praktisk funkisinspirerte hus / hytte designet i samsvar med innovative designløsninger. Du kan nyte en fantastisk utsikt gjennom panoramavinduene i stuen og på soverommene. Boligen/hytten går fint sammen med et åpent landskap samt fjellrike områder og kan derfor bli et nydelig hus også […]

my-hus.no presenterer funkisinspirerte hus – Ocean Villa!

Ocean Villa er en spennende og praktisk funkisinspirerte hus / hytte designet i samsvar med innovative designløsninger. Du kan nyte en fantastisk utsikt gjennom panoramavinduene i stuen og på soverommene. Boligen/hytten går fint sammen med et åpent landskap samt fjellrike områder og kan derfor bli et nydelig hus også for deg som bor på landet. Boligen har en stor stue med åpent tak, kjøkken/spiserom, tre soverom og to bad. Direkte adgang til en trivelig terrasse via stuen. En utmerket løsning for de som ønsker å ha et unikt hjem!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
3 soverom
19.2 m
11.1 m
156 m²
180 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER