Milano 2-mannsbolig

MODERNE TOMANNSBOLIG my-hus.no presenterer moderne tomannsbolig – Milano! Milano er en kompakt, stilig og trivelig moderne tomannsbolig. Huset har en lys stue-kjøkkenløsning og tre soverom i andre etasje. Her er det tilrettelagt for komfort og trivsel. Milano er en tomansbolig i funkisstil. Direkte adgang til terrasse hvor du kan nyte solrike dager og varme sommerkvelder. Den […]

MODERNE TOMANNSBOLIG

my-hus.no presenterer moderne tomannsbolig – Milano!

Milano er en kompakt, stilig og trivelig moderne tomannsbolig. Huset har en lys stue-kjøkkenløsning og tre soverom i andre etasje. Her er det tilrettelagt for komfort og trivsel. Milano er en tomansbolig i funkisstil. Direkte adgang til terrasse hvor du kan nyte solrike dager og varme sommerkvelder. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus. Flott valg for en ung familie!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
3 soverom
13.6 m
11.2 m
153 m²
214 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER