Nota

Moderne hus på ett plan – NOTA Våre partnere MAK Group presenterer moderne og lekkert hus på ett plan! NOTA er ett moderne og lekkert hus på ett plan . Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Huset går fint sammen med et åpent landskap og kan derfor bli et […]

Moderne hus på ett plan – NOTA

Våre partnere MAK Group presenterer moderne og lekkert hus på ett plan!

NOTA er ett moderne og lekkert hus på ett plan . Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Huset går fint sammen med et åpent landskap og kan derfor bli et nydelig hus også for deg som bor på landet. Åpen stue-kjøkkenløsning.  Du kan nyte en fantastisk utsikt fra panoramavinduene. Det er tre soverom, walk-in closet, to bad samt vaskerom i huset. Master soverommet har direkte adgang til badet. Alle soverommene har adgang til terrassen. Garasjen er integrert i huset, slik at du kan nå bilen din uten å forlate hjemmet.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
24.9 m
9.6 m
310 m²
203 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER