Gela

Våre partnere MAK Group presentere moderne hus – Gela! Moderne hus – Gela er et funkishus, praktisk og ikke minst trivelig hus på ett plan med tydelig funkispreg. Smarte løsninger gjør Gela til en svært praktisk bolig med stort kjøkken, stue,  fire soverom, to baderom og dobbelgarasje. Huset er kun egnet for flat tomt. Den enkle […]

Våre partnere MAK Group presentere moderne hus – Gela!

Moderne hus – Gela er et funkishus, praktisk og ikke minst trivelig hus på ett plan med tydelig funkispreg. Smarte løsninger gjør Gela til en svært praktisk bolig med stort kjøkken, stue,  fire soverom, to baderom og dobbelgarasje. Huset er kun egnet for flat tomt. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
19.5 m
18.7 m
252 m²
185 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER