Erik

Funkishus Erik fra våre katalog. Erik er et tøft funkishus tilpasset flat tomt, med stor terrasse og intregnert garasje. I tillegg har huset 3 utganger til koselige balkonger i andre etasje.Den åpne stue-kjøkken-løsningen i første etasje er 30+27 kvadratmeter stor med skyvedør ut til uteplassen utenfor. Andre etasje har 4-soverom. Master soverom med walk-in garderobe og baderom […]

Funkishus Erik fra våre katalog.

Erik er et tøft funkishus tilpasset flat tomt, med stor terrasse og intregnert garasje. I tillegg har huset 3 utganger til koselige balkonger i andre etasje.Den åpne stue-kjøkken-løsningen i første etasje er 30+27 kvadratmeter stor med skyvedør ut til uteplassen utenfor. Andre etasje har 4-soverom. Master soverom med walk-in garderobe og baderom og 3 – litte soverom og to bad. Fasaden til ERIK kjennetegnes av mange store vinduer og unique fasader.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-soverom
19.7 m
6.6 m
130 m²
203 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER