Landas

Landas funkis hus med spennende planløsning og garasje! Landas er et funkishus med spennende planløsning og garasje i direkte til boligdel og bod med rikelig plass. Gangen leder til en romslig korridor med garderobe og stort åpen stue-kjøkken. Hovedetasje har kontor eller ekstra soverom og tre store soverom med walk-in garderobe og to bad i […]

Landas funkis hus med spennende planløsning og garasje!

Landas er et funkishus med spennende planløsning og garasje i direkte til boligdel og bod med rikelig plass. Gangen leder til en romslig korridor med garderobe og stort åpen stue-kjøkken. Hovedetasje har kontor eller ekstra soverom og tre store soverom med walk-in garderobe og to bad i andre etasje. Også kan bygges med stor balkong over stue. Stort funkishus – Landas for stor familie!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-5 soverom
21.7 m
13.6 m
210 m²
199 m²

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER