Valencia

FUNKISHUS – Ferdighus – VALENCIA My-Hus Presenterer funkishus  – VALENCIA  ! Valencia er et funkishus med to etasjer, fire soverom og integrert garasje. Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Separat kjøkken med spiserom, kompakt stue og kontor i hovedetasje. Fire soverom med store vinduer i andre etasje. […]

FUNKISHUS – Ferdighus – VALENCIA

My-Hus Presenterer funkishus  – VALENCIA  !

Valencia er et funkishus med to etasjer, fire soverom og integrert garasje. Er du på jakt etter smarte og kvalitative løsninger, er det noe for deg. Separat kjøkken med spiserom, kompakt stue og kontor i hovedetasje. Fire soverom med store vinduer i andre etasje. Foreldresoverommet har direkte adgang til badet og walk-in-closet. Direkte adgang til balkong via korridoren. Husets planløsning vil tilfredsstille behov for orden og estetikk, og passer både for ung og mer erfaren huseier. Den enkle konstruksjonsløsningen gjør at det er lett og rimelig å bygge et slikt hus.

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4-5 soverom
20.0 m
5.6 m
147 m²
228 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER