FUNKIS MED UTLEIEDEL – ROY Roy er et romslig funkis med utleiedel i første etasje. Boligen har flere oppholdssoner som alle ligger åpen mot boligens gang/trappesone. Dette er en innbydende enebolig som passer for storfamilier med barn. Utleiedelen har stor stue, kjøkken, ett soverom og bad. Hovedleiligheten har åpen stue-kjøkkenløsning på over 40m2, balkong, tre […]

FUNKIS MED UTLEIEDEL – ROY

Roy er et romslig funkis med utleiedel i første etasje. Boligen har flere oppholdssoner som alle ligger åpen mot boligens gang/trappesone. Dette er en innbydende enebolig som passer for storfamilier med barn. Utleiedelen har stor stue, kjøkken, ett soverom og bad. Hovedleiligheten har åpen stue-kjøkkenløsning på over 40m2, balkong, tre soverom og to baderom. Flott byhus!

TEKNISKEDATA

Soverom:
Lengde:
Bredde:
Grunflate:
Bruksareal:
Arkitekt:
Perspektiv
4 soverom
15.2 m
7.5 m
113 m²
201 m²
my-hus.no

Liker du prosjektet, men ønsker likevel å gjøre noen endringer? Send oss gjerne dine merknader om hva som skal endres! Du kan godt gjøre endringer på de eksisterende tegningene og sende dem til oss. Våre boliger kan tilpasses både til flat tomt og tomt med skråning.

HAR DU ET BUDSJETT FOR DIN DRØMMEHUS? VI KAN TEGNE ETTER DINE ØNSKER OG BUDSJETT! 

Vi utvikler moderne hus arkitektur av høy klasse med fokus på økologiske, miljø-og økonomiske hensyn gjennom hele oppdraget fra idé til ferdighus. Vi tilbyr arkitekttjenester fra a til å. Prosjektering, arbeidstegninger, statikk kalkulasjon og ikke minst bistand gjennom søknadsprosess.  Vårt team består av arkitekt, byggmester og ingeniør. 

HVA KOSTER Å BYGGE HUS? 

Vår prispolitikk er enkel – alle husmodeller estimeres per m2  bruttoareal (BTA) i TEK 17 standard. 

Byggesett ferdig montert utvendig fra 11,900 nok/m2 –  bruttoareal (BTA) og dette inkluderer: LES MER...

Er du et bedrift og ser etter en pålitelig husleverandør? Ta kontakt for mer informasjon. BLI PARTNER!

Les mer om priser her - PRISGUIDER

Arkitekttjenester og byggesøknader priser - HER