PLANLEGGING

Hvilken type hus skal du bygge?

Drømmer du også om å bygge hus? Funkishus eller moderne?  Mange av oss vet hvor vanskelig det er å bygge et godt og solid hus derfor er det svært viktig for oss å unngå feil i byggeprosessen.  Ta kontakt med My Hus AS! Vi hjelper deg å få et arkitekttegnet hus i funki-eller tradisjonell stil.

Har du et prosjekt? Basert på tegningene som presenteres, vil vi beregne individuelle konstruktive priser. Vi vil også komme med et rimelig tilbud og sørge for at du trenger å bry deg minst mulig om byggeprosessen.

Planlegger du å bygge et hus? Les mer om hele byggeprosessen.

Drømmehus

Bygge hus? Hvem er du? Hvordan vil du bo? Hvem vil du bo sammen med? Hva er dine behov? Hvor stort er ditt budsjett? Disse og lignende spørsmål bør du stille deg selv før du setter i gang prosjektsøk. Hvert hus bygges til ulike mennesker med ulike behov. Derfor er det svært viktig å avklare hva dine behov og muligheter er før du begynner å lete etter hjemmeprojekter.

Tomtetype og hus modell

Tomtebefaring er nødvendig for å sikre at hustypen faktisk kan bygges på tomten. En av hovedforskjellene mellom oppfatningen av den estetiske husutformingen og det huset som faktisk kan bygges, er formen på hustaket. Noen liker dobbeltsidede eller ensidige tak, andre prioriterer flate eller flersidige. Vi kan gi deg råd og hjelpe med å finne den beste løsningen for ditt drømmehus.

Prosjektering

Vi finner en løsning for husplan eller omjusterer den utvalgte modellen fra vår huskatalog. Etterbehandlingsmaterialene kan endres etter ditt behov. Fortell oss hva slags fasade du ønsker i ditt hjem, slik at våre spesialister kan skaffe en passende materialesammensetning. Arkitektonisk visualisering vil være nyttig i avgjørelsen på hva slags hus du vil bo i.

DINE BEHOV

Vi vet at hvert hus vi bygger er noens drømmehus, og at hver minste detalj er viktig. Over tiårs erfaring i produksjon og bygging av ulike typer hus over hele Europa. Firma tilbyr profesjonell rådgivning og anbefaler det vi anser som optimale løsninger. Derfor finner vi alltid den beste løsningen for deg.
Positive tilbakemeldinger fra tidligere og nåværende kunder er et bevis på vårt selskaps troverdighet, godt samarbeid med kundene våre, og at vi utfører kundeservice av ypperste kvalitet.

Dine behov

Hvilken type hus drømmer du om: Moderne funkishus eller trasdisjonelt?

 • Alternative planløsninger
 • Antall soveverom
 • Antall bad
 • Størrelsen på stuen og kjøkkenet
 • Når alt dette er avklart, vil de tilpassede tegningene skisseres

Tilbudsbeskrivelse

Før bygge hus – få et tilbud med alle detaljene og arbeidsbeskrivelsene.

 • Spesielle ønsker/behov, kjøkken og bad
 • Utvendig kledningstype
 • Leveringsbeskrivelse
 • Pristilbud

1. Kontrakt

Kontrakten signeres når alle detaljene er avklart.

2. Prosjektering

Kontrakten er signert! Vi er klare for å sette i gang prosjektering av ditt drømmehus med arbeidstegninger, fasadeløsninger og arkitektonisk 3D-visualisjon.

3. Byggesøknad ett-trinn

Etter at tegningene er klargjort for byggesøknaden og godkjenning fra kommunen ((IG) igangsettingstillatelse), kan konstrusjonen settes i gang ila.  2-4 uker.

4. Fremdriftsplan

Når (IG) igangsettingstillatelsen har kommet frem, er vi klare for oppstartsmøte. Her gjennomgår vi alle detaljer og avklarer betalings- og fremdriftsplan.

BYGGING

Vi starte bygge hus! Et rammehus kan bli bygget på to ulike måter. Det kan enten bygges på stedet eller ved bruk av prefabrikerte huselementer. 80% av våre prosjekter er basert på prefabrikkerte elementer 20% bygges på sted.

Hvorfor våre prefabrikkerte hus elementer?

Over 10 års erfaring innen produksjon og installasjon av prefab-hus, som produserer over 500 hus.

Vi er eksperter innen panelhusbygging, så vi er godt kjent med ulike nyanser og problemer. Ikke minst finner vi fort smarte løsninger!

En prosjektleder har ansvar for avtalen med kunden og oppfølging av prosjektet helt frem til husprosjektet er fullført.

Kunnskapen til prosjektlederne forbedres kontinuerlig gjennom ulike seminarer og opplæringer både på og utenfor arbeidsplass.

Vi bruker profesjonelle dataprogrammer når vi designer hus. Vi bruker kun de nyeste teknologiene i produksjonen.

Lang erfaring innen montering, og vi bruker kun profesjonelle verktøy.

Om fundament og infrastruktur

Dette må gjøres klart før nybygging settes i gang:

 • Ferdigplanert tomt
 • Grunnmur eller ringmur
 • Byggestrøm. Utvendig el skap. VA og EL tilførsel inn til grunnmur.
 • VVS og Elektro infrastruktur på ringmur/gulv
 • Komunale gebyrer

MY HUS AS i Hordaland leverer en komplett grunnmursløsning til din bolig fra Sundolitt byggesystemer.

Elementer og transport

Boligene produseres som prefabrikkerte elementer ferdige yttervegger med kledning og vinduer montert. Dette gir en god byggeteknisk kvalitet og raskere tett bygg. Alle elementer har SINTEF godkjenning eller CE-merket og transporteres  direkte fra fabrikken til byggeplassen og monteres med kranbil.

Elementer monteres på 2-5 dager

Montering av byggesett på byggeplassen er en viktig del av husproduksjonen.

Alle våre team består av erfarne montører. Våre medarbeidere samler skjold i henhold til tilgjengelige tegninger, sikrer at huset er riktig isolert.

Installasjonen utføres vha. montering direkte fra kjøretøyet, etter å ha kontrollert dimensjonene til fundamentet og utjevning av høyde. Moderne forsegling – tetningsmaterialer, festemidler brukes til montering.

Husmonteringen starter med veggmontering i første etasje. Deretter monteres gulv og vegger i andre etasje. I tillegg monteres takkonstruksjonselementer.

Tett hus på en uke

Det tar vanligvis omtrent en uke for å få et mellomstort hus tett.

Huset er klart for innredning

Du får et gipsferdig hus på kun 3-6 uker! Deretter settes det innvendige arbeidet i gang.

FERDIGSTILLELSE

Vårt mål er å gjøre deg 100% fornøyd. Derfor kan vi fortsatt gjøre endringer etter dine behov, selv når husbyggingsprosessen er ferdigstilt. Vi vil gi deg all nødvendig dokumentasjon med sertifikater og erklæringer.

 

Mellomkontroll

Huset er 100% tett og har alle vinduer, dører og tak med vindtett sperre. Vår byggeleder utfører kontroll av overflater og sjekker at bygget er tørt. Samtidig sjekkes dampsperre (luftlekasje), og trygtest utføres. Deretter setter vi i gang det indre arbeidet.

Siste møte

Sammen med deg sjekker vi at alt arbeidet er utført etter retningslinjene i kontrakten, og at du er 100 % fornøyd med boligen. Så sender vi ut søknad om ferdigattest.

 

Overtagelse

Dette er det beste øyeblikket! Ferdigattesten fra kommunen har kommet fram og vi utarbeider endelig dokumentasjon. Gratulerer, du eier huset! Endelig får du dine nye hjemnøkler!

 

Byggeplaner? Få beste tilbud på ferdighus!